Haberler

Tekken World Tour 2019 Detayları Belli Oldu

0

BANDAI NAMCO Entertainment Europe ve Twitch, Tekken World Tour 2019 (TEKKEN Dünya Turu Finalleri) için son detayları açıkladı.

Tekken World Tour ile daha fazla aksiyon, yeni mekanlar ve turnuva kategorileri belli oldu. Turnuvanın ödül havuzu ise 185,000 dolar. Twitch, bir kez daha bu rekabetçi oyun ligini ve TEKKEN 7 lig operasyonları, devre etkinliklerini ve global ölçekte içerik için yönetici ortağı izlemek için özel akış hedefi olarak gösterilecek.

TEKKEN World Tour 2019, 20 Nisan’da Fransa’nın Lyon kentinde bulunan MIXUP’ta başladı. Ardından yıl boyunca İngiltere, Almanya, Polonya, İsveç ve Avustralya’da diğer duraklarla birlikte ek duraklarla devam ediyor. Ve ilk defa, resmi turnuvalar Dubai, Yunanistan ve Güney Afrika’ya gelecek.

ABD ve Avrupa’daki önceki finallerin ardından TEKKEN Dünya Turu Finalleri, 2019’da Asya’ya gelecek ve dünyanın en iyi TEKKEN 7 oyuncusu, “King of the Iron Fist Tournament” sahibinin kim olduğunu belirlemek için Bangkok, Tayland’a yaklaşacak. TEKKEN Dünya Turu Finalleri için 20. eleme bileti, bir gün önce Son Şans Elemeleri için yarışacak. Aday yarışmacılar, lider panosu sisteminin zirvesindeki mücadelelerine başlamak için her bölgesel etkinliğin kayıt sayfasında yarışmak için kayıt olabilirler.

Jump Force İnceleme
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Fortnite’ın V8.10 Güncellemesi Yayınlandı

Previous article

The Tale of a Timeless Tome İçin İlk Fragman Yayınlandı

Next article

You may also like

More in Haberler