Haberler

The Division 2’nin Günlük ve Haftalık Projeleri Kaldırıldı

0

The Division 2’nin aktif oyuncularındansanız ve her gün “günlük görevler” için projelerin başında bekliyorsanız, size kötü bir haberimiz var. Oyunda ortaya çıkan sorun nedeniyle çözüm bulunana kadar görev koşturma işi bekleyecek.

Sunucular, sorunun ortaya çıkmasının ardından Pazar günü yalnızca birkaç dakikalık uyarıyla kapatılmıştı. Bu sorun, oyuncuların projelerden defalarca ödül almalarını sağladı. Ardından oyunun sunucuları kısa bir süre için tekrar kapatıldı ancak yeniden başlatma, sorunu çözmedi.

Sunucuların kapanmasından 15 dakika sonra oyuncuların dönmesine izin verildi, ancak o zamandan itibaren proje görevleri tamamlanamadı ve ödüller de alınamadı. Son olarak oyundaki projelerin 1 günlüğüne tamamen devre dışı bırakılmasına karar verildi, ancak aradan geçen zamana rağmen henüz bir düzeltme sözü yok.

Son güncellemenin ardından özel cephane konusu da oyuncuların gözünden kaçmamıştı. Nadiren düşen bu mermiler, bu sorun nedeniyle uzmanlıkları neredeyse işe yaramaz hale getiriyor. Şimdilik düzeltmeler için takipteyiz.

The Division 2’nin “Özel Cephane” Sorunu Araştırılıyor
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

The Division 2’nin “Özel Cephane” Sorunu Araştırılıyor

Previous article

Witcher Serisinde Büyük İndirim

Next article

You may also like

More in Haberler