Haberler

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint Duyuruldu

0

Ubisoft, Tom Clancy’s Ghost Recon serisindeki yeni ismi olan Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint’i duyurdu.

Oyun, PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarında 4 Ekim tarihinde piyasaya çıkacak. Ghost Recon detayları Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands ile başarılı bir şekilde diriltikten sonra Ubisoft Paris, tamamen yeni bir macera yarattı ve oyuncuları Elite ABD Özel Operasyon Birimi olan Ghosts’a geri koydu. Ancak bu sefer, bugüne kadarki en zorlu düşmanlarıyla yüzleşerek, düşman hatlarının gerisinde kalıyorlar.

 

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint, açık dünya temalı 1-4 kişiye kadar co-op ve aynu zamanda tek kişilik hikaye moduyla dikkat çeken bir aksiyon oyunu. Hikayede gizemli bir ada olan Auroa’yı keşfedeceğiz. Burası drone yaratıcılarının evi, aynı zamanda teknoloji devi Skell Technology ancak yanlış ellere düşmesi nedeniyle iletişim tamamen kopuyor.

Adayı, The Wolves örgütü ele geçirince bu noktada yardıma biz koşuyoruz. Yönetimde olacağımız Ghost ekibini oldukça zorlu bir macera bekliyor. Bunun nedeni ise The Wolves başında eski bir Ghost’un olması ve doğal olarak atacağımız adımları iyi bilmesi. 

Ubisıft’un verdiği bilgiye göre oyunda saf aksiyonun yanında gizlilik öğeleri de yer alacak. Hatta bu durumu kendi avantajımıza çevirebileceğiz. Çalılar arasında gizlenmenin yanında kendimizi çamura bulayabilecek ve düşmanı beklenmedik zamanda yok edebileceğiz. Diğer dikkat çeken detay ise yaralanma anında karakterimizin fizik hareketlerinin bundan etkilenecek olması. Ek olarak kamp kurma, yaralanan takım arkadaşımızı güvenli bir noktaya taşıma gibi minik sürprizler de oyuna eklenecek.

Oyun sisteminde en çok merak edilen yetenek ağacı ve perk sistemi, Wildlands’ten farklı olacak. Dört farklı sınıfın yer alacağı söylenen oyunda, çıkışının ardından yeni hikaye içerikleri, silahlar, eşyalar, özel etkinlikler, raidler gibi çeşitli yenilikler yer alacak. 

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Nintendo’nun E3 Planları Belli Oldu

Previous article

Yeni Acer X1225i Kablosuz Projektör Tanıtıldı

Next article

You may also like

More in Haberler