E3 2019Haberler

Nintendo’nun E3 Planları Belli Oldu

0

Nintendo, 11 – 13 Haziran tarihleri arasında Los Angeles Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek E3 2019 oyun fuarı için planlarını belirledi. 

 Gösteriden önceki hafta sonu, dünyanın dört bir yanından Super Smash Bros. Ultimate ve Splatoon 2’nin en iyi oyuncularını içeren iki turnuva olacak. Hafta boyunca yapılacak etkinliklere, 11 Haziran Salı akşamı bir Nintendo Direct sunumu ve E3’ten canlı bir oyun oynanışı ile E3’te sunulan oyunların derinlemesine analizini içeren günlük canlı yayın Nintendo Treehouse: Live dahil olacak. Nintendo, standında oynanabilir birçok Nintendo Switch oyununa da sahip olacak.

Nintendo’nun E3 2019’daki etkinliklerinden bazıları:

  • Super Smash Bros. Ultimate ve Splatoon 2 Turnuvaları: Takım bazlı Super Smash Bros. Ultimate Dünya Şampiyonası 2019 3v3 ve Splatoon 2 Dünya Şampiyonası 2019 turnuvaları 8 Haziran Cumartesi günü saat 20.00 CEST’de başlayacak. Her iki etkinlikte de Kuzey Amerika, Avrupa, Japonya ve Avustralya / Yeni Zelanda’dan oyuncular yer alacak. Yarışmalar, Nintendo Avrupa’nın E3 2019 websitesinden İngilizce olarak yapılacak. Nintendo daha sonra bu turnuvalar hakkında ek bilgi iletecek.
    • Super Smash Bros. Ultimate: 5 Mayıs Pazar günü yapılan European Smash Ball Team Cup finalinde favori Fransa’yı yenen Almanya’dan Ehre Takımı, Kuzey Amerika’dan Wrath, Devonte ve Poltergust takımı da dahil olmak üzere, dünyanın dört bir yanından gelen takımları yenmek istiyor. Ehre takımından RobinGG “Kaybedecek bir şeyimiz yok. Diğer takımlar daha zayıf olduğumuzu düşünüyorsa, onlara olmadığımızı gösterebiliriz” diyor. Ehre takımına göz atmak için: Super Smash Bros. Ultimate – European Smash Ball Team Cup grand final on YouTube.
    • Splatoon 2: Fransız Squid kadrosu Alliance Rogue, Mart ayında aynı zamanda geçen yılın dünya finallerinde de birinci olan kıta şampiyonları BackSquids’i yenerek Avrupa’nın tahtına geçti Sorin, Kiver, Erza ve Grey ekibi, Alman rakiplerinden daha iyi olma umuduyla, dünya şampiyonu GGBoyz, Kuzey Amerika’dan FTWIN ve Avustralya / Yeni Zelanda’nın hüküm sürdüğü takımlar önünde bir numara olmayı planlıyor. Turnuva 8 Haziran’da gerçekleşecek.
  • Nintendo Direct E3 2019: Sunum 11 Haziran’da saat 18.00 CEST’de başlayacak. Tamamen yazılıma odaklanan sunum, 2019 yılında piyasaya sürülmesi planlanan oyunlara göz atacak. İzleyiciler, Nintendo Avrupa’nın E3 2019 web sitesinden yerel dillerinde izleyebilecekler.
  • Nintendo Treehouse: Live: Nintendo Amerika’nın Treehouse personeli tarafından Nintendo’nun E3 standından ev sahipliği yapacak canlı yayın, izleyicilere oyunları en iyi bilenlerin yorumuyla birlikte seçkin oyunlara daha derin bir bakış atmak için geri dönüyor. Fanlar, Nintendo Avrupa’nın E3 2019 web sitesindeki canlı yayınları İngilizce olarak izleyebilir. Nintendo Treehouse: Live hakkında ek bilgiler daha sonraki bir tarihte duyurulacak.
Ücretsiz PUBG LITE, Sistem Gereksinimleri Belli Oldu
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Evanescence, İstanbul’da Volkswagen Arena Sahnesinde

Previous article

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint Duyuruldu

Next article

You may also like

More in E3 2019