E3 2019Haberler

Pokemon’ların Tamamı Pokemon Sword and Shield’a Aktarılamayacak

0

Pokemon oyunları konusunda takipçileri her zaman heyecanlanır. Doğal olarak Pokemon Sword and Shield hakkında ortaya çıkan her bilgi değerli. Nintendo’nun Treehouse canlı yayını sırasında verilen bilgiye göre “bazı Pokémon’lar” (henüz hangileri belli değil), Pokemon Home sisteminden oyuna aktarılamayacak.

Pokémon Company, 2002’de Ruby ve Sapphire’dan bu yana yeni taşıma noktasına değindi ve 3DS Pokémon Red, Blue, Yellow, Gold ve Silver’ın 3DS sanal konsol sürümleri, Pokémon Bank hizmetiyle uyumlu olmasıyla 1998’de ortaya çıkan oyunlardan bir Pokémon’u transfer etmek mümkün. Pokémon’unuz Galar bölgesinde bulunabilirse, onları Pokémon Bank’tan Pokémon Home’a ve ardından Sword And Shield’a aktarabileceğiniz için hala şansınız var. Ancak, eğer Pokémon’unuz yaklaşan oyunlarda yakalanamazsa, yapımcı Junichi Masuda bunun en azından çıkış sırasında mümkün olmayacağını söyledi. Dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta ise 800’den fazla Pokémon kombinasyonu, hareketleri, yetenekleri vb. ile zorlaşan rekabet ortamı için dengelemek.

Henüz hangi Pokémon’un nasıl aktarılacağı konusu belli değil. Ancak Masuda, tüm orijinal 151 Pokémon’un mevcut olabileceğini öne sürdü. Ayrıca Masuda, geleceğe yönelik bu Pokémon’ların aktarılabilir olmasına izin verebilecek herhangi bir potansiyel düzeltme ekini onaylamayan veya reddeden hiçbir açıklama yapmadı.

İnternet doğal olarak bunu iyi karşılamıyor. Nintendo’nun Masuda’nın bu bilgiyi açığa çıkardığı arşiv videosunda 18 bin beğeni ve 63 bin beğenmeyeni var.

Pokémon Sword ve Shield, 15 Kasım’da Nintendo Switch için çıkış yapacak.

Sevgilinizle Oynayabileceğiniz 6 Özel Nintendo Switch Oyunu
Keeper of Time
“Lost time is never found again. Oh, never mind I found it.”

    Nintendo’nun Yeni Mobil Oyunu Dr. Mario World Geliyor

    Previous article

    Tom Holland ve Hannibal Buress, Final Fantasy XIV: Shadowbringers’taki Yerini Aldı

    Next article

    You may also like

    More in E3 2019