Haberler

Tombs of Terror, Son Bölümüyle Karşınızda

0

Mezarlardaki düşmanlar nihayet alt edildi ve Uldum’da kötülüğün hükmü sona ermek üzere. Şimdi son Musibet Lordu’nu dize getirme, kutsal Köken Salonları’nı (Halls of Origination) geri kazanma ve League of E.V.I.L.’ın planlarını alt üst etme vakti. Hearthstone’un tek kişilik macerası Tombs of Terror’ın son bölümü The Halls of Origination’a hoş geldiniz!

Tombs of Terror 4.Bölüm: The Halls Of Origination

Gazap Musibeti (Plague of Wrath), yolu bu kadim salonlara düşen talihsiz minyonlara dinmek bilmez nefretini bulaştırıyor. Hasar alan minyonlar akabinde +1 saldırı kazanıyorlar. Bu avantajı iyi kullanabilirseniz düşmanlarınıza ölümcül saldırılarda bulunabileceksiniz; ancak rakiplerinizi fazla sinirlendirmemeye dikkat edin. Bizden söylemesi.
Brann Bronzebeard, bu çetin görevi üstlenmek üzere maceraperest ekip arkadaşları League of Explorers’ın saflarında oyuna giriyor. Bir savaşçının (Warrior) cesareti ve dayanıklılığının yanında bir avcının (Hunter) nişancılığı ve hayvanseverliğine de sahip olan dinozor terbiyecisi Brann, tehlikenin kol gezdiği koridorlarda karşısına ne çıkarsa çıksın dize getirmeye hazır.

Hikâyemizi, “…ve gözü pek maceracılarımız dört Musibet Lordu’nu da alt etmeyi başardıktan sonra Uldum’da umut ve huzur yeniden yeşerdi,” şeklinde bitirmek isterdik ama kazın ayağı pek de öyle değil. League of E.V.I.L. üyeleri son bir hinlik hazırlamadan sahneden çekilirler mi hiç? Kahramanlarımızı, hikâyenin son bölümünden sonra bir sürpriz daha bekliyor olabilir mi?

Saviors of Uldum: Tombs of Terror İnceleme
Keeper of Time
“Lost time is never found again. Oh, never mind I found it.”

    Overwatch League Grand Finals’ın Şampiyonu San Francisco Shock

    Previous article

    Oppo, League of Legends’ın Küresel Partneri Oldu

    Next article

    You may also like

    More in Haberler