Haberler

Troll and I, Nintendo Switch’e Geliyor ve Yeni Güncelleme de Yolda

0

Troll ve Otto’nun vahşi doğaya karşı hayatta kalmaya çalıştıkları oyun Troll and I, yeni güncellemesinin yanında Nintendo Switch için hazırlık yapıyor.

Maximum Games ve Spiral House’un yayımladığı bilgiye göre oyun, Nintendo Switch platformunda 24.99 dolar üzerinden satışa çıkacak. Ayrıca Switch için çıkış tarihi 15 Ağustos olarak açıklandı.

Oyun, 21 Temmuz tarihinde konsol ve PC platformu için güncellenecek. Bu güncellemenin oyunda büyük değişiklikler yaratacağı söyleniyor.

Oyun bizi iki inanılmaz kahramanla tanıştırıyor. Bunlardan biri güçlü Troll’ümüz, diğeri ise maceracı dostumuz Otto. Dilersek arkadaşımızla co-op olarak, dilersek tek başımıza farklı bir hikayeye daldığımız oyunda, Otto’nun rehberi olmamız gerekiyor. Kuzey ormanlarında hayatta kalmaya çalışırken, karşımıza çıkabilecek düşmanlardan mistik orklar veya acımasız avcılardan kaçmamız isteniyor.

Oyun, bu yılın Mart ayında PC, PS4 ve Xbox One platformlarında çıkış yapmıştı. 21 Temmuz’da oyun, bu platformlar için güncellenecek.

Wargaming, Oyunlarında Tarihi Dunkirk Tahliyesini Anıyor

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Stranger Things İkinci Sezon Tarihi Açıklandı

Previous article

Bilgisayarlarımızdaki Gizli Tehdit: Botnet

Next article

You may also like

More in Haberler