Haberler

Turkcell Superonline’dan Oyunseverlere Yenilikçi Tablet

0

Dijital dünyada hayatı kolaylaştıran vazgeçilmez teknoloji ortağı Turkcell Superonline, fiber internet kullanıcılarının oyun keyfine keyif katacak yenilikçi tablet kampanyasını hayata geçirdi.

Oyunseverlerin dikkatini çeken kampanya kapsamında tüm mevcut ve yeni Turkcell Superonline fiber internet müşterileri, Türkiye’nin ilk konsollu oyuncu tableti Wikipad7’ye 24 ay taahhütle, faturaya ek ayda yalnızca 32,90 TL ödeyerek sahip olabiliyor. Wikipad7, yüksek performanslı tablet özelliği ve heyecan verici oyun makinesini bir araya getirmesiyle dikkati çekiyor.

31 Aralık 2015 tarihine kadar geçerli kampanyaya katılmak için Turkcell Superonline yetkili bayileri, www.superonline.net adresi ya da 0850 222 0 222 numaralı çağrı merkezi üzerinden başvurmak yeterli.

Wikipad 7 nedir?

Oyun konsolu olarak da kullanılabilen dört çekirdekli Wikipad7 inç tablet ile Google Play’de 100 binin üzerinde oyun oynamak ve PlayStation’ın mobil oyunlarına erişim sağlamak mümkün. Tablete monte edilen aparatı ile oyunda hız ve kolaylık sağlayan kontrol tuşları bulunan cihaz; Android işletim sistemine, cihaz çizilmeye dayanıklı özel cam ekrana, kişiselleştirilebilir konsol kontrolüne, 16 GB dahili, 32 GB artırılabilir hafıza alanına sahip. 4100 mAh lityum-polimer bataryası sayesinde 7,5 saat internet, 8 saat video, ses ve müzik, 8 saat e-kitap özelliği etkin olarak kullanılabiliyor.

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

MERCEDES AMG PETRONAS’a Yeni Sponsor

Previous article

n11.com: Türkiye’de Erkekler Keyfe, Kadınlar Stile Düşkün

Next article

You may also like

More in Haberler