Haberler

Ubisoft, Yeni Far Cry Oyununu Duyurdu

0

Ubisoft, yeni Far Cry oyununu duyurmaya hazırlanıyor. Videoyu izlemeden önce Far Cry 5’ten spoiler içerdiğini belirtelim.

Yeni yayınlanan teaser ile oyun ödülleri gecesinde bizi önemli bir duyuru bekliyor. Oyun hakkında henüz hiçbir bilgi paylaşılmadı ancak Xbox One, PlayStation 4 ve PC platformlarında çıkış yapacağı kesin.

Yayınlanan videoda bir çiftlik görüyoruz. Manzara, Montana’nın Umut Kasabası’na oldukça benziyor. Far Cry 5’i oynayanlar kasabayı nasıl bir sonun beklediğini biliyorlar. Ek olarak görünen o ki yeni oyunda bizleri kıyamet sonrası bir dönem bekliyor.

Yeni Far Cry oyununun hikaye olarak Far Cry 5 sonrasını mı anlatacağı belli olmasa bile akıllara DLC konusu da geliyor ancak Ubisoft, bu konuya “yepyeni bir oyun olduğu”nu belirterek açıklık getirdi. 6 Aralık tarihinden itibaren “Oyun Ödülleri” kategorileri kendisini gösterecek. Bununla birlikte yeni Far Cry oyunu hakkında daha fazla bilgiye ulaşacağız.

Nostalji Vakti – PlayStation Classic Satışa Çıktı
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Narcos: Mexico İkinci Sezonu İçin İlk Fragman Yayınlandı

Previous article

The Dark Pictures: Man of Medan İçin Yeni Video Yayınlandı

Next article

You may also like

More in Haberler