Haberler

The Dark Pictures: Man of Medan İçin Yeni Video Yayınlandı

0

Bandai Namco, korku oyunu The Dark Pictures: Man of Medan için yeni video yayınladı.

Oyundaki en önemli konu hayalet geminin kendisi. Yayınlanan videoda Supermassive Games‘in oyunun arkasındaki önemli noktaları gösterdiğine şahit oluyoruz. Bunlar arasında kapı gıcırdamasından tutun, gemi içindeki tuhaf seslere kadar birçok detay var. Bu da atmosferin maksimum derecede korkutucu olacağı anlamına geliyor.

The Dark Pictures Anthology, tek başına sinematik korku türünü öne çıkartıyor. Her oyun, birbirinden bağımsız olarak farklı bir hikayeye odaklanıyor. Hikaye değiştikçe, yeni karakterler ve seçimler bizi bekliyor. Man of Medan, dört Amerikalı gencin tatile çıkmaları sonucunda karşılaştıkları fırtına yüzünden başlarına gelen olayları konu alıyor.

Oyun, 2019 yılında dijital ve kutulu olarak Xbox One, PC platformlarında, ayrıca İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca ve Rusça olarak piyasaya çıkacak.

Ubisoft, Yeni Far Cry Oyununu Duyurdu

 

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Ubisoft, Yeni Far Cry Oyununu Duyurdu

Previous article

South Park: The Fractured But Whole (Nintendo Switch) İnceleme

Next article

You may also like

More in Haberler