Haberler

Unreal Engine 4 İçin NVIDIA Ansel Hazır

0

NVIDIA ve Epic Games’ten güzel haber; oyuncular artık oyun içi fotoğraflarını NVIDIA Ansel teknolojisiyle öne çıkartacaklar, hem de yepyeni Unreal Engine 4.14 ile birlikte.

Ansel, sanal bir kamera ve oyun içi fotoğrafları oldukça kaliteli gösteren bir teknoloji. Ansel’in desteğiyle birlikte, oyuncular çeşlitli filtreler kullanabiliyor, fotoğrafları 360 derecede çekebiliyorlar. Üstelik bunu VR’da da yapabiliyorlar. Eğer geliştirici ekipten biriyseniz yani elinizde gelişmekte olan bir oyun projesi varsa, Ansel’in UE4’ünü kullanmaktan çekinmemelisiniz. Ansel sayesinde öne çıkartmak istediğiniz oyun içi görselleri, kitlenizle rahatça paylaşabilirsiniz.

Epic Games, MOBA oyunu olan Paragon için Ansel ile çalışmaya başladı bile. Ansel, Paragon oyuncuları için zamanı donduruyor. Sevdiğiniz karakterlerin görsellerini, heyecanlı bulduğunuz savaş anını yakalıyor ve arkadaşlarınızla paylaşmanıza yardımcı oluyor. Ansel aynı zamanda The Witcher 3: Wild Hunt, Mirror’s Edge Catalyst, The Witness, War Thunder ve iki UE4 ile geliştirilmiş oyun olan Obduction ile ARK: Survival Evolved’da da öne çıkıyor. Programın ayrıca Unity Engine yazılım desteği de var.

Epic Games ile başlayan maceranın, gelecekte daha farklı firmalarda da yer almasını umut ediyoruz. Birçok oyuncudan pozitif yorumlar alan teknoloji, bakalım başka ne gibi yerlerde öne çıkacak.

PS4 Oyunlarında Black Friday Rüzgârı Esiyor

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

PS4 Oyunlarında Black Friday Rüzgârı Esiyor

Previous article

Steam’e OSVR Desteği Geldi

Next article

You may also like

More in Haberler