Haberler

Viking Temalı Hayatta Kalma Oyunu Dead in Vinland Switch Yolcusu

0

Yapımcı CCCP ve yayıncı Playdius (Bury me, my Love, A Normal Lost Phone, Edge of Eternity) Viking temalı hayatta kalma ve sim oyunu Dead in Vinland‘ı Switch platformu için duyurdu.

Oyun, aynı zamanda büyük bir DLC olan The Battle of the Heodenings‘i de kavuştu ve fiyat etiketi ise 4.99 dolar olarak belirlendi.

İskandinav mitolojisinde bitmeyen bir savaşın öyküsünden sonra adlandırılan üç DLC’nin ikincisi The Battle of the Heodenings oyunun hayatta kalma yönüne odaklanıyor ve büyük mücadeleyi sunuyor: oyuncular ilk partilerini, yeteneklerini ve özelliklerini özgürce özelleştiriyorlar, ardından hayatta kalmak zorundalar. Kocaman bir harita ve giderek zorlaşan oyun temellerinin yanında yeni beceriler, özellikler ve tüccarlar bizi bekliyor.

Dead in Vinland hayatta kalma temalı olmakla birlikte sürgün alan bir ailenin adada mahsur kalmasıyla çalışmaya zorlanmaya bırakılmasını konu alıyor. Bir yandan kendi toprağımızı tanımak, diğer yandan ise hayatta kalmak için savaş zorundayız.

Hem fiziksel hem de akıl sağlığımızı üst düzeyde tutmalı, sıra tabanlı dövüşlerde kendimizi savunmamız gerekiyor. Karakterleri tanırken, belli noktalarda zorlu seçimler yaparak romantizm odaklı maceralara bile dalabiliyoruz.

Dead in Vinland, bu yıl Switch platformunda çıkış yapacak.

Dragon Quest’ten Dai Jump Force’a Katıldı

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Dragon Quest’ten Dai Jump Force’a Katıldı

Previous article

Şubat Ayında Piyasaya Çıkacak Oyunlar

Next article

You may also like

More in Haberler