Haberler

Wolfenstein II: The New Colossus’un Çıkış Fragmanı Yayımlandı

0

Wolfenstein II: The New Colossus aksiyon ve kaosu zirveye çıkarıyor. BJ “Terror-Billy” Blazkowicz olarak, direniş dövüşçüleriyle birlikte adrenalin dolu bir savaşa hazır olun, herkesin amacı ortak: Nazileri Amerika’dan kovmak!

Wolfenstein serisi birçoğumuzun merakla takip ettiği FPS oyunlarından biridir. Günümüzdeki FPS oyunlarıyla kıyaslandığında, eğlenceli yapısı ve hikayesi birçoğumuzun dikkatini çekmeyi başarmıştır. Hikaye kısmında bu sefer farklı noktalara bile gitsek, muhtemelen FPS severlerin kalbini kazanacak olan oyunumuz, yeni fragmanında etkileyiciliğini korumayı başarmış.

Oyun, 27 Ekim 2017’de Xbox One, PlayStation 4 ve PC için çıkıyor, Nintendo Switch versiyonu 2018’de çıkacak. E3 2017’de 100’den fazla ödülün sahibi Wolfenstein II: The New Colossus E3 Oyun Eleştirmenleri Ödülleri’nde (Best of Show dahil) dört adaylığa sahip oldu ve En İyi Aksiyon Oyunu’nu kazandı.

PES Turnuvası Avrupa Yakası Elemeleri Çok Yakında!

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Ubisoft’un Londra Ofisine Gittik!

Previous article

South Park: The Fractured But Whole Çıkışını Yaptı!

Next article

You may also like

More in Haberler