Haberler

South Park: The Fractured But Whole Çıkışını Yaptı!

0

Ubisoft ve South Park Digital Studios South Park: The Fractured But Whole oyununun Playstation 4, Xbox One ve Windows PC için çıktığını duyurdu.

South Park yaratıcıları Trey Parker ve Matt Stone’un oluşturduğu ve Ubisoft San Francisco tarafından geliştirilen The Fractured But Whole sizi ufukta yeni tehditler oluştuğu için South Park’a geri götürüyor. South Park: The Fractured But Whole, +18 olarak sınıflandırılmıştır.

Standard versiyonuna ek olarak, South Park: The Fractured But Whole, Gold Edition, Steelbook Gold Edition ve Collector’s Edition olarak da satılacak. Trey Parker ve Matt Stone tarafından yaratılan, yazılan, seslendirilen ve yönetilen South Park: The Fractured But Whole otantik, interaktif, komik, terbiyesiz ve çok eğlenceli olacak. Kısa süreliğine, South Park: The Fractured But Whole satın alan kişiler ilk oyun South Park: The Stick of Truth’u ücretsiz alacak.

South Park’ta suç oranı artarken sokaklar hiç bu kadar tehlikeli olmamıştı. Sakin Colorado kasabasında gün batarken, kaos gün yüzüne çıkıyor. Kasabanın yeni kahramanlara ihtiyacı var. Eric Cartman kasabayı kurtarma fırsatını yakalayıp en mükemmel süper kahramanları yaratıyor – Coon ve Arkadaşları ve kendisi Coon olarak grubun lideri.

Tamamen yeni bir dinamik savaş sistemi, savaş alanındaki zaman ve mekanı değiştirmek için yeni fırsatlar sunuyor ve yenilenmiş loot ve craft sistemi oyunda ilerlerken güçlerinizi geliştirme ve hassaslaştırma özgürlüğü veriyor. Bölgedeki gizli loot’u bulun ve size savaşta yardım edecek mükemmel ekipmanınızı yapın.

South Park: The Fractured But Whole Oynadık, Hem de Çok Fena

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Wolfenstein II: The New Colossus’un Çıkış Fragmanı Yayımlandı

Previous article

Naruto Online Resmi Olarak Türkiye’ye Geliyor

Next article

You may also like

More in Haberler