Haberler

World of Tanks Blitz’de Garajınıza IS-3 Defender Ekleme Şansı

0

Wargaming, World of Tanks Blitz oyuncularına meydan okuyor. 23 Şubat itibariyle tüm World of Tanks Blitz oyuncuları, eşi bulunmaz IS-3 Defender tankını kazanmak için sekiz aşamadan oluşan bir görevi yapmaya başlayabilecekler. Fakat ellerini çabuk tutsalar iyi olur çünkü sadece görevi tamamlayan ilk 60,000 kişi bu muhteşem tankı garajına ekleyebilecek.

Wargaming evreninde daha önce örneklerini gördüğümüz gibi IS-3 Defender da prototip olmaktan öteye gidemeyip, WoT Blitz ekibi tarafından yaşam verilmiş bir tank. Bu tankın World of Tanks Blitz dünyasında özel bir yeri var çünkü IS-3 Defender oyunda otomatik doldurma mekanizması olan ilk tank. Yani bu tankı garajlarına eklemeyi başarabilen azimli tankçılar, ne olduğundan habersiz düşmanlarına hiç beklemedikleri acı bir ders verecekler.

Oyuncular bu özel savaş görevinin her aşamasını tamamlamak için belirli sayıdaki jetonu toplayacaklar. Jetonlarsa savaşta elde edilen deneyim puanlarıyla ve savaş görevi aşamalarını tamamlayarak kazanılıyor. Ayrıca oyuncular IS-3 Defender ile birlikte, bu tank için hazırlanmış özel bir kamuflaja da sahip olacaklar.

Savaş görevinin tüm aşamalarını tamamlayamayan oyuncuların da üzülmelerine gerek yok çünkü tamamladıkları her aşama için deneyim ve oyun içi para kazanacaklar. Dördüncü aşamadan itibaren de tamamlanan her aşama için giderek artan oranda Premium Hesap süresi kazanacak olmak da cabası. Sadece en hızlı tankçıların bu benzersiz tankı kazanacaklarını düşünürsek; mücadeleye şimdiden hazırlansanız iyi olur.

World of Tanks Blitz ve bu özel savaş görevi hakkında daha fazla bilgi edinmek için http://wotblitz.eu adresini ziyaret edin

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

AMD ve Associated Press Güçlerini Birleştirdi

Previous article

AMD’den Hitman Kampanyası

Next article

You may also like

More in Haberler