Haberler

World of Tanks Generals’ın Kapalı Betası Başlıyor

0

Wargaming, World of Tanks Generals Kapalı Beta Testi’nin bugün itibarıyla başladığını duyurdu. Toplanabilir kartlara odaklanan bu oynaması ücretsiz oyunu denemek için kayıt yaptıran oyuncular şimdi zekâlarını test edebiliyor. Bu oyuncular World of Tanks Generals’in mekaniklerini tecrübe edecek ve oyun deneyimini iyileştirmek için geliştiricilere geri bildirimlerde bulunacaklar.

Web tarayıcıları için yayınlanan World of Tanks Generals, yakında Android ve iOS platformlarına da gelecek. Oyuncular PvP modunu ve PvE eğitim savaşlarını deneyebiliyor, oyunun temel sisteminde ustalaşabiliyor, kendi destelerini oluşturabiliyor, stratejilerini iyileştirerek oyun tarzlarına uyan kartları açabiliyor.

Kapalı Beta Testi’nde, üç farklı tarafa; ABD, Almanya ve Sovyetler Birliği’ne ait 200’ün üzerinde kart bulunuyor ve bu kartlar da daha sonra farklı kategorilere ayrılıyor. Oyuncuların erişiminde olan devasa kart listesi ve stratejiler ile savaşlar; anlık saldırılar, taktik hamleler ve dinamik düellolarla yoğun bir çatışma havasında geçiyor. Bu çatışmada yalnızca uyum sağlama yeteneğine sahip Generaller hayatta kalabilecek.

Oyunda kullanılan Wargaming.net ID ile World of Tanks, World of Tanks Blitz, World of Warplanes ve World of Warships gibi diğer Wargaming oyunlarına da anlık giriş yapmak mümkün.

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

Pazartesi Sendromuna Karşı Oyunlar – 1

Previous article

HTC ve VALVE Ortaklığı ile Sanal Gerçeklik

Next article

You may also like

More in Haberler