Haberler

World War Z: Undead Sea Güncellemesi Geldi

0

Sevilen zombi oyunlarından biri haline gelen World War Z, Undead Sea güncellemelesine kavuştu. 

Yayınlanan büyük yama sayesinde oyundaki birçok hata düzeltildi ve bazı yenilikler de eklendi. Nisan ayından bugüne kadar birçok oyuncunun dikkatini çeken WWZ, 1 ayda iki milyonluk satış rakamına ulaştı. 

Undead Sea güncellemesi, tamamen ücretsiz. Bu yamayla birlikte aniden kaybolan veya önümüzde ortaya çıkan Lurker zombilerinin konumları yeniden düzenlendi. En önemlisi bu güncelleme sayesinde Tokyo’ya yepyeni bir bölüm eklendi. Yeni bölümle birlikte beraberinde Infector isimli zombi türüyle karşı karşıya kalıyoruz. Sadece yeni bölümde değil, diğer bölgelerde de ortaya çıkacak bu zombi türü, tükürdüğü kişinin kendini hızla dezenfekte etmezse ölümüne neden oluyor. 

 
World War Z (PC) İnceleme
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

EA Originals’tan Üç Yeni Sürpriz Yolda

Previous article

FIFA 20 Çıkış Tarihi ve Fiyatı Belli Oldu

Next article

You may also like

More in Haberler