Haberler

EA Originals’tan Üç Yeni Sürpriz Yolda

0

Electronic Arts, A Way Out, Fe ve Unravel oyunlarının başarısı sayesinde daha önce ortaya koyduğu EA Originals etiketi ile konsollarda ve PC’de üç oyun daha kadrosuna ekleyerek indie oyunlara olan bağlılığını sürdürüyor.

Oyun başlıkları için belirli tarihler verilmemiş olmasına rağmen bazı detaylar açıklanmış durumda. Bir sonraki oyun Zoink Games (Fe oyununun geliştiricisi) tarafından öne çıkartılan Lost in Random ismine sahip. Oyunun türü macera ve hikaye ise karanlık bir dünyada geçecek.

Diğer açıklanan oyun, co-op aksiyon RPG türünde öne çıkan RustHeart. Oyun, mobil geliştirici Glowmade (WonderWorlds) sayesinde hayat bulacak.

Son olarak EA Originals’ın en büyük sürprizi ise A Way Out’u geliştiren ekip Hazelight’tan çıkacak olan farklı bir oyun üzerinde çalışılıyor. Oyunun henüz ismi açıklanmış değil, ancak A Way Out benzeri oynanış sistemine sahip olacağı söyleniyor.

Star Wars Jedi: Fallen Order Oynanış Videosu Yayınlandı
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Star Wars Jedi: Fallen Order Oynanış Videosu Yayınlandı

Previous article

World War Z: Undead Sea Güncellemesi Geldi

Next article

You may also like

More in Haberler