E3 2019Haberler

Star Wars Jedi: Fallen Order Oynanış Videosu Yayınlandı

0

Kasım ayında piyasaya çıkacak olan EA’in en çok konuşulan isimlerinden Star Wars Jedi: Fallen Order için oynanış videosu yayınlandı.

Oyunun, EA Play 2019 sırasında yayınlanan 15 dakikalık videosu, merak edilen birçok detayı öne çıkartıyor. Wookie gezegeni Kashyyyk’a dalış yapılan videoda, artık padawan olmayan bir karakter kontrol ediliyor. Tabii Padawan olunmasa bile tam olarak Jedi da olmayan karakterin ismi Cal. Onun görevi ise hapsedilmiş wookie’leri kurtarmak ve Empire’ın da gezegende üs kurmasını engellemek.

Videoda aynı zamanda koşma, akrobasi, tırmanma ve tabii ki “Güç” yetenekleri öne çıkartılmış. Sevimli droid BD-1’i de unutmamak gerek. Kapıları, bilgisayarları hack’leme gibi özelliklerinin yanında çevresindeki etkileşimler hakkında bilgi de verebiliyor. 

Trooper, yani düşman askerleri oyunda alev makinesi kullanabiliyor ve bayağı can yakabiliyor. Oyunda karşımıza çıkacak diğer karakterler arasında Cere Junda (Debra Wilson), Saw Gerrera (Forest Whitaker) ve Greez Dritus da yer alıyor. Oyunla ilgili daha fazlasına E3 2019 Xbox sunumu sırasında ulaşabileceğiz.

 

Call of Duty: Modern Warfare DirectX Raytracing Desteği Sunacak
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Call of Duty: Modern Warfare DirectX Raytracing Desteği Sunacak

Previous article

EA Originals’tan Üç Yeni Sürpriz Yolda

Next article

You may also like

More in E3 2019