Haberler

World War Z Yeni Görevler, Silahlar ve Zorluk Seviyesine Kavuşuyor

0

World War Z, hızlı çıkışıyla birçok oyuncunun beğenisini kazandı. Geliştirici firma Saber Interactive, oyunla ilgili güncellemeleri sunmaya devam ediyor.

Yakın zamanda tüm platformlarda 1 milyonun üzerinde kopya satışını kutlayan World War Z geliştiricisi Sabre Interactive, oyunun takipçileri için daha iyi bir haberle geri döndü. Bu aydan başlayarak ve Temmuz ayının sonuna kadar oyun, bir dizi yeni içerik ve birkaç istenen özellik alacak. Güncellemenin en büyüğü bu ay çıkacak Tokyo bölümünde yeni bir zombi türü.

Gelecek ay oyuna “Extreme” olarak adlandırılan yeni, daha yüksek bir zorluk eklenecek. Temmuz ayında, oyuna haftalık zorluklar eklenecek. Güncelleme sonrası oyuna yeni karakter ve silah kaplamaları gibi yeni kozmetik ürünler de gelecek. Yol haritası ayrıca yeni silah çeşitleri içeriyor. İçerik dışında Sabre, özel lobilerde, zorlu mod tarzı bir modun yanı sıra FOV gibi PC için bazı iyileştirmeler üzerinde çalışıyor.

Overwatch Ligi All-Stars 2019 Detayları Belli Oldu
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Overwatch Ligi All-Stars 2019 Detayları Belli Oldu

Previous article

Gizemli Left 4 Dead Videosu YouTube’da Görüldü

Next article

You may also like

More in Haberler