Haberler

Gizemli Left 4 Dead Videosu YouTube’da Görüldü

0

Left 4 Dead gizemi uzun süredir dillerden düşmüyor. Oyun dünyasında sık sık iptal edildiği ve aksinin açıklandığı durumlar oldu. Şimdi ise asıl sarsıcı konu, gizemli bir videonun YouTube’da ortaya çıkması.

Videonun yayınlanmasıyla birlikte oyunun tekrar geliştirilmeye devam edildiği iddiaları ortaya atıldı.

 

Yayınlanan bu teaserın gerçekte Valve’dan mı yoksa fan yapımı bir animasyon mu olduğu belli değil. Valve, videoyu sahiplenmedi veya kime ait olduğu konusunda da açıklama yok. Teaser’ı yükleyen hesap Clusterflu961, kanalında başka bir videoya yer vermemiş. Video, 1 Mayıs’ta oluşturulmuş ve başlık da muhtemelen zombi kıyametini kışkırtan Left 4 Dead virüsü için bir referans. 

Video, kıyamet sonrası bir dünyada muhtemelen zombiler tarafından istila edilen, cesetler ve bağırsaklar gibi çeşitli sahnelerde yayılmakta olan bir dizi ortamı gösteriyor. Video sonunda ise “Left 4 Dead Hand” ekranda beliriyor, bu da en azından Valve’ın Left 4 Dead ile bariz bağlantısını gösteriyor. Videonun tamamen “fan yapımı” olma ihtimalinin yanında Valve’ın viral reklamı da söz konusu olabilir. Tuhaf olan ise Valve’ın bu tarz konular için zaten kanalı mevcut. Valve yeni bir sanal gerçeklik kulaklığı hazırlarken, bununla birlikte Left 4 Dead evrenine özel bir uygulamayı hayata geçirme planlamaları ya da belki de sadece Left 4 Dead 3 olabilir.

World War Z Yeni Görevler, Silahlar ve Zorluk Seviyesine Kavuşuyor
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

World War Z Yeni Görevler, Silahlar ve Zorluk Seviyesine Kavuşuyor

Previous article

Mortal Kombat 11 (PC) İnceleme

Next article

You may also like

More in Haberler