Haberler

Yeni Bir Star Ocean Macerası Başlıyor

0

Square Enix, PlayStation 4 sistemine özel epik bilimkurgu macerası STAR OCEAN: Integrity and Faithlessness’ı yayınladı. Sevilen STAR OCEAN serisinin bu en yeni oyunu başarılı tri-Ace stüdyosundan, birbirinden güzel karakter tasarımları ise başarılı karakter tasarımcısı akiman’dan (Street Fighter serisi) geliyor.

Hikayesi STAR OCEAN: The Second Story ve STAR OCEAN: Till the End of Time arasında geçen bu yeni oyun serinin hayranlarını ve yeni oyuncuları insanların Dünya’yı uzaktaki Faykreed yıldız sistemi için terk edişlerinden asırlar sonrasına götürüyor. Kılıç ustası Fidel Camuze ve çocukluk arkadaşı Miki Sauvester köylerini sivil kargaşa tarafından yutulmaktan kurtarmak için göreve çıkıyorlar. Birbirinden farklı yol arkadaşlarının da yardımıyla Fidel ve Miki bir yandan Resulia Krallığını korumaya çalışırken, bir yandan da dış güçlerle savaşa doğru sürüklenmeye başlıyorlar.

Bu yepyeni hikaye oynanış ile dinamik ara sahneler arasındaki kesintisiz geçişlerle anlatılarak serinin hikaye anlatımına yeni bir derinlik ve etkileyicilik kazandırıyor. STAR OCEAN: Integrity and Faithlessness gerçek anlamda etkileyici bir oyun deneyimi için modern ve güncellenmiş oyun mekaniklerini ve aksiyon sekanslarını bir araya getiriyor.

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

Burn Electronica Festival 13-14 Ağustos’ta Suma Beach’te!

Previous article

Radeon Software Crimson Edition 16.7.1 Yayında!

Next article

You may also like

More in Haberler