Haberler

Yeni Ücretsiz Battle Royale Oyunu Apex Çıktı

0

Electronic Arts ve Respawn Entertainment, sessiz sedasız yeni ücretsiz battle royale oyunu Apex Legends’ı piyasaya çıkarttı.

Oyun, 5 Şubat tarihinden itibaren Origin üzerinden oynamaya açıldı ve bizi Titanfall evrenine çağırıyor. Battle royale yanına shooter dinamiklerine sahip olan Apex, birçok ilginç karaktere sahip.

Apex Legends, oyuncuların maça başlamadan önce başlayacakları yenilikleri sergiliyor. Oyuncular başlamaya hazır olduklarında, her kadroya tam olarak nereye girdikleri üzerinde tam kontrol sağlayarak Jumpmaster sistemi ile düşme noktalarını seçiyorlar. Dilerseniz en değerli ganimet için sonradan saldırabilir veya diğer takımlarla erken çatışma riskini göze alabilirsiniz.

Apex Legends’ın ilk sezonunun Mart ayında başlaması planlanıyor ve oyunculara kazanılan özel kozmetik ürünlere erişmek için bir Battle Pass satın alma fırsatı da verecek. Apex Legends, tematik olarak mevsimlerde yeni silah, kostüm ve daha fazlası şeklinde oyuna içerik getiren bir modelleme izleyecek.

Oyunu, PC, PS4 ve Xbox One platformlarında oynayabilirsiniz.

Kingdom Hearts 3 (PS4 PRO) Oynanış – #3 Twilight Town
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

NVIDIA, GeForce RTX Serisinin Türkiye Tanıtımını Gerçekleştirdi

Previous article

God Eater 3 İnceleme

Next article

You may also like

More in Haberler