HaberlerViewsonic ile Gamescom

Gamescom’da E-Spor, FPS ve VR Keyfi – Voidrunner

0

Voidrunner, 17-21 Ağustos’ta Köln’de gerçekleşen Gamescom’da dünyanın dört bir yanından katılımcılarla bir araya geldi. Çoklu oyunculu bir uçuş oyunu olan oyun, sanal gerçeklik desteği ve e-spor odaklı oyun mekanikleri ile alanında oldukça yenilikçi bir fikir olarak dikkat çekiyor. İçerisinde gelişmiş savaş dinamikleri içeren Voidrunner, yüksek detayda hazırlanmış oluşu ve E-Spor, FPS ve VR oyuncularını tek bir noktada buluşturmasıyla öne çıkıyor.

StartersHub bünyesinde mobil oyunların potansiyelini ortaya çıkarmak için düzenlenen Game Garage programını tamamlayan oyun, StartersHub tarafından ilk yatırımını aldı. Daha sonra dünyanın en büyük oyun teknoloji firması olan Unreal Engine’in yapımcısı Epic Games tarafından ikinci yatırımını alan oyun, Microsoft, MSI Global, Nvidia Türkiye, NewTek, HTC firmaları tarafından reklam, donanım ve yazılımsal olarak destekleniyor.

Kış aylarında PC, MAC ve Linux sistemleri için çıkması öngörülen oyun, yeni nesil konsolları da destekleyecek şekilde üretiliyor.

BANDAI NAMCO’nun Tekken 7 Sürprizleri Açıklandı

 

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

BANDAI NAMCO’nun Tekken 7 Sürprizleri Açıklandı

Previous article

BioShock: The Collection Yenilenen Versiyon Karşılaştırma Fragmanı

Next article

You may also like

More in Haberler