Haberler

​Süper Kahramanlar, McDonald’s Happy Meal Menüler İle Birlikte Geliyor

0

Kötülerin korkulu rüyası süper kahramanlar, McDonald’s Happy Meal menüleri ile birlikte geliyor. Justice League kahramanları Superman, Batman, Supergirl, Batgirl, Bumblebee, Wonderwoman, Hawkman ve Green Arrow, McDonald’s Happy Meal menülerinde çocukları bekliyor.

McDonald’s Happy Meal menüleri çocuklara bambaşka dünyaların kapılarını açıyor. Kötülerin korkulu düşmanları DC Superhero Girls ve Justice League kahramanları, McDonald’s Happy Meal menüler ile McDonald’s’larda çocukları bekliyor. Farklı özellikleriyle Dünya’yı kötülerden koruyan süper kahramanların oyuncakları, 6,95’ten başlayan fiyatlarla McDonald’s Happy Meal menülerinde yer alıyor.

Düşmanların hain planlarını bozan Batgirl, Supergirl, Bumblebee, Wonderwoman, Hawkman, Green Arrow, Superman ve Batman, McDonald’s Happy Meal menülerde çocuklarla buluşmayı bekliyor. McDonald’s Happy Meal menülerdeki süper kahramanlar, çocuklara eşsiz maceralarda eşlik edecek.

For Honor İçin 10 Bin Dolarlık Turnuva Serisi Başlıyor

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

For Honor İçin 10 Bin Dolarlık Turnuva Serisi Başlıyor

Previous article

HyperX, PGL Major Krakow 2017’nin Sponsoru Oldu

Next article

You may also like

More in Haberler