Haberler

Asphalt 9: Legends’ta Lamborghini Sürme Keyfi

0

Gameloft ve Automobili Lamborghini, ortaklığa imza attı. Yeni Huracán EVO Spyder, bu ortaklık ile 5 Mart 2019 tarihinde hem Cenevre Otomobil Fuarı’nda hem de Gameloft’un mobil yarış oyunu Asphalt 9: Legends içerisinde yer alacak.

Gameloft, Lamborghini Huracán EVO Spyder’ın Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılmasının şerefine 5 Mart tarihinden itibaren Asphalt 9: Legends içerisinde iki hafta sürecek olan özel bir etkinlik ve yarışma başlatacak. Lamborghini Huracán EVO Spyder etkinliği kapsamında oyuncular özel hediyeler kazabilecek ve etkinliğe katılan beş şanslı oyuncu da yeni Lamborghini’nin 1/43 modeline sahip olacak.

Otomobil fuarı ziyaretçileri, yeni Lamborghini Huracán EVO Spyder’ın Asphalt 9: Legends içerisinde deneyimleyebilmeleri için Gameloft’un da bulunacağı Lamborghini standını ziyaret edebilecek. Önde gelen iki şirket sanal ve gerçeklik arasında geçiş yaparak, dünyanın her yerindeki otomobil tutkunları için en ilgi çekici deneyimi yaratatacak teknolojinin sınırlarını zorluyor.

Lamborghini Huracán EVO Spyder, 5 Mart’ta Asphalt 9: Legends’a eklenecek. Oyunu App Store, Google Play ya da Microsoft Store üzerinden indirebilirsiniz.

Kingdom Hearts 3 İçin DLC Yolda
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Kingdom Hearts 3 İçin DLC Yolda

Previous article

Yeni Pokemon Maceralarına Hazır Olun

Next article

You may also like

More in Haberler