Haberler

Yeni Pokemon Maceralarına Hazır Olun

0

Pokémon Direct sunumunda, The Pokémon Company‘nin başkanı ve CEO’su Tsunekazu Ishihara, Pokémon rol yapma video oyunları serisinin en yeni üyesi olan Pokémon Sword ve Pokémon Shield‘ı duyurdu.

GAME FREAK inc. tarafından geliştirilen Pokémon Sword ve Pokémon Shield, 2019’un sonlarında sadece Nintendo Switch için çıkacak.

Pokémon Sword ve Pokémon Shield Galar bölgesinde geçiyor. Galar farklı ortamlara sahip geniş bir bölge – pastoral bir kırsal, çağdaş şehirler, sık bir orman ve sarp, karla kaplı dağlar. Orada yaşayan insanlar ve Pokémonlar, bölgedeki sanayileri geliştirmek için birlikte çalışıyorlar. Oyunun fanları, Galar bölgesindeki çeşitli Gymleri, Şampiyon olma arayışı içinde ziyaret etme şansına sahip olacaklar. Yalnız olmayacaklar seçecekleri yeni keşfedilen Pokémonlar yanlarında olacak.

Oyuncular üç yeni Pokémon, Grookey, Scorbunny, veya Sobble’dan birini seçtiklerinde Pokémon Sword ve Pokémon Shield macerası başlıyor. Bir Çimen türü Şempanze Pokémon olan Grookey, yaramaz ve sınırsız bir merak dolu. Enerji ile patlayan, Ateş türü bir Tavşan Pokémon Scorbunny her zaman koşuşturuyor. Su türü bir Su Kertenkele Pokémonu olan Sobble, su içinde kendini gizlerken saldırılar yapıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=ARUb_yFMgw8&feature=youtu.be

Devil May Cry 5 İçin Yeni Fragman Yayınlandı
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Asphalt 9: Legends’ta Lamborghini Sürme Keyfi

Previous article

AOC, Katowice 2019 Intel Extreme Masters’a Katılıyor

Next article

You may also like

More in Haberler