Haberler

Bahar Dönemi, Black Squad’a Değişiklikler Geldi

0

Black Squad, son yamalarla beraber tamamen değişime gitti. NS Studio yapımcıları kullanıcı arayüzünü daha temiz ve şık olacak şekilde yeniden dizayn etti, ek Sunucu Bölgeleri ile daha fazla oyuncuya erişmek için adım attı ve yeni kullanıcı alanına bağlı eşleşme sistemi ile kullanıcı deneyimini artırarak benzer ping’deki oyuncuları eşleştirdi.

Oyun stili de, 20’den fazla silahın dengelemeleri ve AK47, AEK973, HNK417, SCAR-L, K2C. EF88, R5, G36 gibi 25’ten fazla silahın eklenmesiyle yeniden düzenlendi. Ayrıca oyuncuların talepleri neticesinde, geleneksel bazı haritalarda yenilikler ve iki yeni harita eklemesi yapıldı: Atomic Punch ve Chemical Factory. Oyuncular aynı zamanda daha büyük haritalarda Takım Ölüm Maçı modunda oynayabilecek.

Yeni modlar da aynı zamanda Black Squad’a eklendi. Oyuncular artık gerçek yeteneklerini8v8 Battlecage Hayatta Kalma Modu’nda test edebilecek veya 16v16 Hava İndirme Modu’nda havadan paraşütle inerek mücadele verebilecek. Bütün bu değişiklikler, oyuncuların kazanıp gösteriş yapabileceği yeni silah skin’leri ile süslendi. Ödül sistemi de geliştirilerek, oyun içi para kazanımları artırıldı ve yeni günlük görevler eklendi. Şimdi, favori silahınızı alıp Black Squad’ı hiç olmadığı gibi deneyimlemenin tam zamanı.

Black Squad birincil kişi bakış açısına sahip, askeri bir aksiyon oyunudur. Unreal Engine 3 ile gerçekçi grafikler ve dinamik görseller sağlar. BattlEye desteği, Dedicated sunucular, iyi atış mekanikleri ve harika netcode sunar. Pay-to-Win yoktur. 

Oyun Özellikleri:

  • Oynanabilir 47 Harita
  • Oynanabilir 10 Oyun Modu
  • İstediğiniz gibi oynamanız için Özel Müsabakalar!
  • 85+ Silah arasından seçim yapın
  • 10 Karakter
  • 420+ özelleştirme skin’i
Red Dead Redemption 2’den PC İçin Yeni Gelişme
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Gameloft – March of Empires’ta Ramazan Etkinlikleri Başladı

Previous article

Gears 5’in Çıkış Tarihi ve Kutu Tasarımı Sızmış Olabilir

Next article

You may also like

More in Haberler