Haberler

Black Squad Cadılar Bayramı Güncellemesi Artık Aktif

0

NS Studio, yeni Cadılar Bayramı 2019 Etkinliği ile oyuncuları korkutmaya geliyor. Black Squad, artık sevilen PVE Etkinliği’nin Hayatta Kalma oynanışının yanı sıra, yeni (ve eski) korkutucu silahlara, karakterlere ve eşyalara sahip. Yeni Rekabetçi Sezon 4’ün başlaması ile birçok Cadılar Bayramı çekiliş etkinlikleri planlandı; Black Squad’ı tekrar deneyimlemek için en iyi zaman. Kısa süreliğine, oyuncular tatil boyunca İKİ KAT Tecrübe Puanı ve Altın kazanabilecek!

Cadılar Bayramı, Hayatta Kalma Modunda dalga dalga gelen düşmanlar olmasaydı eksik kalırdı! ‘YZ Savunma 2: Revolution’, takımların dalga dalga gelen düşman askerleri ortadan kaldırmaya çalıştığı bir PVE hayatta kalma modudur. Bu sürede takımlar düşmanın saldırıp yok etmeye çalıştığı ‘Savunma Hedefini’ de korumalıdır. Eğer Savunma Hedefi sıfıra iner veya tüm takım üyeleri yok edilirse, sonuç MAĞLUBİYET olur. Ancak dikkat edin, bu düşmanlar çeşitli silahlara sahip olabilir, bomba atabilir veya uçaklardan paraşütle inebilir! Normal ve Zor Modları mevcuttur, meydan okumaya hazır mısın?

Cadılar Bayramı 2019 Etkinliğinde, oyuncular CADILAR BAYRAMI PUANI’nı çeşitli oyun içi görevleri tamamlayarak kazanabilecek; toplanan puanlar eşya satın almak veya rastgele kasa açıp dönemsel sınırlı süreli eşya kazanmak için kullanılabilecek!

Black Squad birincil kişi bakış açısına sahip, askeri bir aksiyon oyunudur. Oyuncular yeteneklerinde ustalaşabilir ve geniş bir harita, mod ve silah yelpazesinde stratejilerini gösterebilirler. Dünya üzerinde binlerce FPS oyuncusunun oynadığı Steam üzerinde en çok oynanan oyunlardan birine katılın!

Oyun Özellikleri:

  • 92 Silah arasından seçim yapın: Hafif Makineli Silahlar, Nişancı Silahları, Pompalı Tüfekler, Keskin Nişancı Tüfekleri, Taaruz Tüfekleri ve daha fazlası!
  • Ustalaşılacak 49 Harita
  • Oynanabilir 10 Oyun Modu + İstediğiniz gibi oynamanız için Özel Müsabaka!
  • 490+ özelleştirme skin’i
  • 11 Karakter
  • 5 İndirilebilir Ek Paket
Black Squad Steam Erken Erişimi’nden Çıkıyor
Keeper of Time
“Lost time is never found again. Oh, never mind I found it.”

    Razer Raion Arcade Kollarını Avuç İçiniz için Yeniliyor

    Previous article

    20,000€ Ödül Havuzlu Yeni Brawlhalla Turnuvası Great Brawl Açıklandı

    Next article

    You may also like

    More in Haberler