Haberler

BOXBOY! + BOXGIRL! ile İlk Kez Nintendo Switch’e Geliyor

0

BOXBOY! puzzle serisi, BOXBOY! + BOXGIRL! ile ilk kez Nintendo Switch’e geliyor!

Yeni “BOXBOY! + BOXGIRL! – Download the free demo!” fragmanında, oyuncular kendi başlarına bulmacaları çözmek için kutunun dışında nasıl düşünmeleri gerektiğine tanık olacaklar. Bu yeni bulmaca platformunun sunabileceği şeylerin tadını çıkarmak isteyenler ücretsiz BOXBOY! + BOXGIRL! demosunu Nintendo eShop’dan şimdi indirebilirler.

 

BOXBOY! + BOXGIRL! bugüne kadarki en fazla aşama olan 270 aşamadan fazlasına sahip. İlk defa, iki oyuncu birlikte bulmaca çözmek için çalışabilir. Alternatif olarak, bir oyuncu “A Take for Two” modunda yıldız çapraz kutuları Qbby ve Qucy arasında geçiş yapabilir. Bonus olarak, ana hikayeyi tamamlayan oyuncular, uzun boylu olan Qudy’nin dikdörtgenin dışında düşünmeye zorlayan bulmacaları tanıttığı yeni bir maceraya erişebilirler.

BOXBOY! + BOXGIRL! demosu bugünden itibaren Nintendo eShop’tan indirilebilir. Oyun 26 Nisan’da dijital olarak satılmadan önce, oyuncular seride ilk kez kullanılan co-op modu da dahil olmak üzere çeşitli aşamaları ve oyun modlarını deneyebilir.

Notre Dame Katedrali Hatrına Ücretsiz Assassin’s Creed: Unity
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Hearthstone 2019 Dünya Şampiyonasını Seyret Ödülleri Kap

Previous article

Netflix’in The Witcher’ı Bu Sene Geliyor

Next article

You may also like

More in Haberler