Haberler

Notre Dame Katedrali Hatrına Ücretsiz Assassin’s Creed: Unity

0

Ubisoft, Fransız Gotik mimarisinin en güzel örneklerinden biri olarak kabul edilen Notre Dame Katedrali için 500,000 € bağışta bulunacak.

15 Nisan Pazartesi günü Paris’i, hatta tüm Dünya’yı etkisi altına alan Notre Dame Katedral yangını, oyun dünyasının tanınan ismi Assassin’s Creed: Unity sayesinde güzel haberleri de beraberinde getirmişti. Şimdi ise Ubisoft, katedralin tekrar eskisi gibi olabilmesi adına kolları sıvadı.

Ubisoft, konuyla alakalı “Parisli dostlarımız ve yangının yol açtığı tahribattan etkilenen dünyadaki herkesle dayanışma içindeyiz. Notre-Dame, derinlemesine bağlı olduğumuz bir şehir olan Paris’in ayrılmaz bir parçasıdır. Anıtı tehlike altında görmek, hepimizi etkiledi” şeklinde açıklama yaptı.

Pazartesi günkü etkinliklerin ışığında, Katedralin restorasyonu ve yeniden inşasına yardımcı olmak için 500.000 € bağış yapacağını açıklayan Ubisoft, aynı zamanda bağış yapan herkesi destekliyor. Ek olarak firma, bir hafta boyunca Assassin’s Creed: Unity’den zevk almak isteyen herkes için ücretsiz olarak PC’de veriyor. Buradan oyununuzu temin edebilirsiniz.

Notre Dame, Assassin’s Creed: Unity ile Yeniden Hayat Bulabilir
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Persona 5’in Joker’i Super Smash Bros. Ultimate’e Geliyor

Previous article

Samsung Galaxy Fold’un Ekranı, Satışa Çıkmadan Bozuldu

Next article

You may also like

More in Haberler