Haberler

Call of Duty: WWII – Carentan Season Pass Bonus Haritası

0

Carentan haritası, orijinal Call of Duty, Call Of Duty: United Offensive ve Call of Duty 2’de ortaya çıkmış olan Call of Duty geçmişinde en ikonik ve en sevilen haritalardan biri. Şimdi ise yepyeni bir sürümü Call of Duty: WWII’de yer alacak. Bu savaştan tahrip olmuş Fransız kasabasının yıkık binaları ve müstahkem sokaklarında stratejik bir Alman kalesi için savaşın.

Carentan, tüm Season Pass sahipleri için bir Bonus Harita olarak oyun çıkışında mevcut olacak. Call of Duty: WWII için Season Pass çoktan hıncahınç doldu ve Carentan eklemesiyle onu üst sıralara koyuyor.

Call of Duty: WWII Season Pass* ile tam ölçekli savaş senaryosunu yaşayın. Yeni ve ikonik Çok Oyunculu Haritalar, Nazi Zombilerin yeni bölümü ve yeni Savaş Görevlerini içeren 2018’de çıkacak 4 DLC ile epik yolculuğa devam edin.

 Daha fazla bilgi için lütfen http://www.callofduty.com/ adresini ziyaret edin.

Rus Oyun Firması Wargaming Bir İlke İmza Atıyor

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Rus Oyun Firması Wargaming Bir İlke İmza Atıyor

Previous article

South Park: The Fractured But Whole Oynadık, Hem de Çok Fena

Next article

You may also like

More in Haberler