Haberler

Dead Cells Rise Of The Giant DLC, Önümüzdeki Hafta Çıkıyor

0

Dead Cells’in ücretsiz olarak duyurulduğu Rise of the Giant DLC’si, Switch platformu için önümüzdeki hafta piyasaya çıkacak.

Oyunun hayranları, DLC’nin konsollarda çıkışını çok uzun süredir bekliyor. PC için geçtiğimiz Mart ayının sonlarında piyasaya sürüldü ve güzel haber artık Nintendo Switch için bir tarihimiz var: 23 Mayıs.

Rise of the Giant, zindan macerasında gizlilik öğeleriyle süslü oyuna yeni içerikler getiriyor: iki yeni alan, iki yeni boss savaşı, 10 yeni düşman, üç yeni yetenek, 10 yeni silah ve yeni bir Skinning sistemi. Skinning sistemi oyuncuların karakterlerini 50 farklı görünüşe kadar farklı kostümlerle değiştirmesine olanak tanıyor. Bu kostümlere ulaşabilmek için yok ettiğiniz düşmanlara dikkat etmek veya keşif konusunda yeteneklerinize güvenmeniz gerekiyor. 

Oyun, aynı zamanda PlayStation 4 ve Xbox One’da oynanabilir, ancak Rise Of The Giant DLC için henüz bu platformlarla ilgili haber yok. Son olarak oyun, bu yaz mobil platformlara da gelecek.

Operencia: The Stolen Sun İnceleme
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Robot Aksiyonu Frankie’s Revenge Çok Yakında

Previous article

Hell Is Other Demons İnceleme

Next article

You may also like

More in Haberler