Haberler

Destiny 2 Çok Yakında Sizlerle – Yeni Efsaneler Doğuyor

0

Bungie ve Activision Blizzard’ın tamamına sahip olduğu Activision Publishing, Inc., dünya çapında tanınmış birinci şahıs aksiyon oyunu Destiny 2’yi oyunculara 6 Eylül saat 00.00’da özel içerik ile  PlayStation 4 sistemlerinde ve XboX One’da  sunacak.

Bungie ve Activision Publishing tarihindeki en büyük Beta kutlamasının hemen ardından ve “Gamescom Award 2017’den En İyi Çok Oyunculu Oyun ve En İyi Sosyal / Çevrimiçi Oyun” ve “En İyi PC Oyunu – Oyun Eleştirmenleri Ödülleri: E3 2017’nin En İyisi” ödülleri dahil yaklaşık 70 küresel ödül ve adaylık aldıktan sonra uluslararası beğeni toplayan Destiny oyunun devamı Destiny 2, bu yılın en büyük lansmanlarından biri olmaya hazır.  Ayrıca, Destiny 2, 24 Ekim’de perakendede satışa sunulacak ve Blizzard Entertainment’in çevrimiçi oyun hizmeti Battle.net® aracılığıyla dijital olarak satılacak ilk Blizzard dışı bir oyun olacak.

Bungie tarafından geliştirilen Destiny 2, insanlığın ortadan yok olmasını engellemek için oyuncuları evrende destansı bir yolculuğa çıkaracak oldukça beklenen bir oyunun devamı. Oyun, yeni oyuncuların yanı sıra başından beri evrene kendini adayan oyuncuları da çeşitli modlar ve etkinliklerle karşılayacak. Destiny 2’nin hikayesinde dünyadaki son güvenli şehir düşmüş ve güçlü yeni ordu tarafından işgal edilmiş halde bulunuyor. Oyuncular, evlerini geri almak için yeni yetenek ve silahlar elde edip şehrin güçlerini bir araya getirmeliler.

“Harika bir hikaye, müthiş karakterler, tehditkar kötü adam, açık bir misyon, keşfedilecek muhteşem, geniş bir dünya ve tabii ki tek ya da arkadaşlarınızla oynayacağınız yenilikçi, harika bir oynanış. Destiny 2’de hepsi var” diyor Activision CEO’su Eric Hirshberg. “İster zaten bu topluluğun bir parçası olan milyonlarca hayrandan biri olun ister Destiny dünyasına yeni giriş yapın, bu oyun birbirinden farklı oyuncuların keyif alacağı ve takdir edeceği bir şey. Bunu sizinle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.”

Bungie CEO’su Pete Parsons, “Destiny, oyuncuları bir araya getirmek için yaratıldı ve dünyamıza hayat veren toplulukların bir parçası olmaktan mutluyuz. Bizim için bu, insanlar bir araya geldiğinde yaratılan öyküler, anılar ve dostluklarla ilgili” diyor ve ekliyor “Destiny 2, Bungie’de bulunan bu dünyanın yaratıcılarının ruhunu, tutkusunu ve enerjisini temsil ediyor ve oyunun çıkışı, dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca oyuncuya bu oyunu ulaştırmak için Activision ile yıllarca süren ortaklığın doruk noktasıdır.”

Destiny 2’de her oyuncu, insanlığın seçilmiş koruyucuları olan Gardiyan adlı kendi karakterini yaratıyor. Destiny 2’de Gardiyan olarak oyuncular evlerini geri almak için yeni yetenek ve silahlar elde edip şehrin güçlerini bir araya getirmeliler.  Oyuncular, sinematik, hikaye modunu oynayabilir ya da Strike görevleri gibi çoklu oyuncu modlara katılmak için geniş bölgelere yönelebilir. Ayrıca, Görevleri, Maceraları ve Devriyeleri keşfedebilir ya da Public ve Heroic Etkinlikler, Flash Puanları ve daha bir çok şeyde kendilerini göstermek için diğer Gardiyanlar ile birlik olup Lost Sectors ve Treasure Chest’leri deşifre edebilirler.

Foxhole İnceleme

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

TP-Link,”Ev WiFi Sistemi” Deco M5’i IFA’da Tanıttı

Previous article

Sony’den Dahili Google Assistant Özelliğine Sahip 360 Derece Hoparlör

Next article

You may also like

More in Haberler