Haberler

Dünyanın En büyük Ücretsiz Deniz Savaşı Oyunu Türkiye’de

0

Tamamen Türkçe ve ücretsiz olan deniz savaşı oyunu World of Warships, Türkiye’nin her bölgesinde gerçekleştireceği eğlenceli etkinlikler sayesinde oyuncularıyla bir araya gelmeyi planlıyor. Birçok hediyenin de verileceği bu etkinlikler, aynı zamanda 2020’de çok daha büyük bir yatırımın habercisi olabilir.

Wargaming, Türkiye’deki oyuncularıyla bir araya geliyor. Milyonlarca oyuncunun gönlünde taht kurmuş World of Warships, Türkiye’deki oyuncularıyla bir araya gelmek  ve onlar için etkinlikler düzenlemek için hazırlanıyor.

Türkiye’nin her bölgesine adımını atacak!

Türkiye’nin her bölgesinde internet kafeler vasıtasıyla etkinlikler düzenleyecek Wargaming ekibi, yapacakları bu etkinliklerle deniz savaşı oyunlarının tutkunlarıyla bir araya gelecek. World of Warships etkinlikleri sayesinde oyuncularına birçok hediye dağıtılması planlanırken, 2019’un son çeyreğinde gerçekleştirilecek bu eğlenceli içerikler, 2020’deki etkinliklerin başlangıç aşaması olacak. Bu etkinliklerde oyun içi hediyelerin yanı sıra yüzlerce mouse pad, tişört, poster ve duvar saati gibi hediyeler de oyuncuları bekliyor.

Türkiye’deki yatırımlarını artırmayı planlıyorlar!

Oyun dünyasının gün geçtikçe gelişmesiyle birlikte oyuncu sayısı gittikçe artmaya başladı. Oyuncu sayısı sıralamasında üst sıralarda yer alan Türkiye, oyun yapımcıları için önemli bir bölge.  Oyuncularıyla bir araya gelmek için 2020’de daha fazla etkinlikle karşımıza çıkacak olan Wargaming ekibi, dördüncü yılını kutladıkları tamamen Türkçe ve ücretsiz deniz savaşı oyunu World of Warships için gerçekleştireceği etkinlikler sayesinde, birçok oyuncusuyla arasındaki bağı güçlendirmeyi planlıyor.

John Wick Hex İnceleme
Keeper of Time
“Lost time is never found again. Oh, never mind I found it.”

    MMD, USB-C Dock’lu Philips 346B1C Monitörünü Piyasaya Çıkartıyor

    Previous article

    OPPO A Serisi 2020 Akıllı telefonlar, Türkiye’de Satışa Çıktı

    Next article

    You may also like

    More in Haberler