Haberler

Jumanji: The Video Game Duyuruldu

0

BANDAI NAMCO Entertainment Europe, Outright Games ve Funsolve, Sony Pictures ile birlikte bugün, Jumanji: The Video Game’i duyurdu.

15 Kasım tarihinde piyasaya çıkacak olan Jumanji: The Video Game, Jumanji’nin mücevherlerini bulmak adına maceraya atılan kahramanların hikayesini anlatıyor. Tabii en önemlisi eve dönmeye çalışan kahramanları egzotik yaratıklar, tehlikeli mekanlar ve yığınla düşman engellemeye çalışacak.

Üç kişiye kadar arkadaşlarınızla co-op olarak çevrimiçi veya “split-screen” (ekranın bölünmüş hali) moduyla Jumanji dünyasında takılmak serbest. Kahramanlarımız arasından Dr. Smolder Bravestone, Ruby Roundhouse, Franklin “Mouse” Finbar veya Professor Shelly Oberon’u seçerek güçlerinizi arttırmalı, diğer taraftan birbirinizi hayatta tutabilmek adına işbirliği yapmanız gerekiyor. 

Oyun, 1995 yılındaki aynı adlı filmden ve 2017 yılında vizyona Jumanji: Welcome to the Jungle’dan sonraki olaylara odaklanıyor. Ayrıca bu yıl Aralık ayında vizyona girmesi beklenen filmden de kesitlere sahip olacak.

Oyun, Unreal Engine 4 teknolojisiyle geliştiriliyor. Platform olarak ise PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC tarafında görülecek.

 

Shrek de Reboot Kervanına Katıldı
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Shrek de Reboot Kervanına Katıldı

Previous article

AC Odyssey – The Fate of Atlantis: Torment of Hades Çıktı

Next article

You may also like

More in Haberler