Haberler

AC Odyssey – The Fate of Atlantis: Torment of Hades Çıktı

0

Ubisoft, AC Odyssey The Fate of Atlantis’in ikinci bölümü olan Torment of Hades çıktı. 

Assassin’s Creed Odyssey The Fate of Atlantis: Torment of Hades, PlayStation 4, Xbox One, Xbox One X ve PC platformlarında piyasaya çıkacak. Torment of Hades, kurnaz Hades tarafından yönetilen, ölülerle dolu kasvetli bir dünya olan Underworld’deki maceraları konu alıyor. Hikaye geliştikçe, oyuncular kendi hayaletleriyle yüzleşecekler ve Staff of Hermes ile olan güçler ortaya çıkacak. Bu dünyadan kaçmak için ölüleri dinlemeli ve onları hak ettikleri yerlere yollamak gerekiyor. Tabii bu noktada Hades’in taleplerine karşı da boğun eğmek durumda kalacaklar.

The Fate of Atlantis’in her bölümü, yetenek ağacındaki yeni bir isme ulaşmamızı sağlıyor (Hunter, Warrior and Assassin). Yeni yetenekler arasında ise Kronos Time Shift (Warrior), Ares Last Breath (Warrior) ve Artemis Trickery (Hunter) yer alıyor.

Ana oyunun season pass sahipleri, Legacy of the First Blade ve The Fate of Atlantis‘e istedikleri zaman ulaşabilirler. 

 

Chernobyl Dizisini Sevenler İçin Oyun Önerileri
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Jumanji: The Video Game Duyuruldu

Previous article

Outer Wilds PC İnceleme

Next article

You may also like

More in Haberler