Haberler

Kaiba, All Might ve Biscuit, Jump Force Kadrosunda

0

Bandai Namco’nun manga ve anime dünyasından fırlayan dövüş oyunu Jump Force’a Kaiba, All Might ve Biscuit de katıldı.

Yu-Gi-Oh’dan Yugi Mutou’nun ezeli rakibi Seto Kaiba, My Hero Academia’nın biricik efsanesi All Might ve HunterXHunter’da görünüşün altında inanılmaz bir güç taşıyan Biscuit Krueger, oyuna dahil edildiler. Üç karakterin de daha önce gelişi açıklanmıştı ve birkaç görüntü ile bekleyenlerini heyecanlandırmaya yetti. Karakterler oyuna çoktan eklenti bile ve dahası 9 yeni karakter de yolda. An itibariyle 3 tanesinin ortaya çıktığını biliyoruz, geriye kalan 6 isim için ise gözler Bandai Namco’ya çevrilmiş durumda.

Majin Buu (Good), Madara Uchiha, Trafalgar Law, Toshiro Hitsugaya, Grimmjow Jaegerjaquez ve Katsuki Bakugo kesinleşen isimler arasında yer alıyor. Tabii resmileşse de yeni karakterlerin ne zaman Jump Force’a dahil edileceği belli değil.

 

Jump Force İnceleme
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Macera Oyunu Sea of Solitude Çıkış Tarihi Belli Oldu

Previous article

2019 Razer Mercury Seti Tanıtıldı

Next article

You may also like

More in Haberler