Haberler

Mobil Oyun Kontrol Cihazı Razer Junglecat Duyuruldu

0

Razer, hem mobil hem de masaüstü oyuncuları için iki farklı ayara sahip çift taraflı bir mobil oyun kontrol cihazı olan Razer Junglecat’ı duyurdu.

Taşınabilir Tutarlılık

Yeni Razer Junglecat bu sorunu çözerek ekranı görünebilir tutuyor ve oyuncuların oyunu kazandıracak hamleleri yaparken tehditleri net bir şekilde görmelerine imkân sunuyor. İki tarafında da analog parmak çubukları ve tetik düğmeleri bulunan cihazın sol tarafında 4 yönlü bir d-pad mevcutken, sağ tarafta 4 ekstra aksiyon düğmesi mevcuttur.

Razer Junglecat iki farklı modda kullanılabilir: Mobil oyun için, bir veya iki kontrol cihazını birlikte verilen akıllı telefon kılıfına bağlayarak hareket halindeyken oyuna devam edin. Ek olarak, kontrol üniteleri kendilerine uygun tutacağa yerleştirilerek diğer Android telefonlar ve tabletlerde kullanılabilir. Son olarak masaüstü oynatma için, uyumlu Windows PC’lerle de eşleştirilebilir.

Her iki modda da, Razer Junglecat, düşük enerjili Bluetooth üzerinden bağlanır ve kazanacak hamleyi yapmanızı gerçekleştirecek kadar düşük gecikmeli bir tepkime süresine sahiptir. Öte yandan USB-C üzerinden tek bir şarjla 100 saatin üzerinde kullanımla, uzun süren maçlarda kazanmak için Junglecat yeterince enerjiye sahiptir.

Razer Gamepad App ile Mobil Oyun Deneyiminizi Kişiselleştirin

Razer Gamepad Uygulaması, hepsi kişisel tercihlere göre ayarlanabilen en popüler mobil oyunların çoğunu tanır. Gamepad App oyunculara, kontrol cihazı uyumlu oyunların büyük bir kütüphanesine erişim sağlar ve her oyun için ayarlarını değiştirmelerini ve gerektiğinde düğmeleri ve tuşları yeniden eşleştirmelerine imkan sunar. Parmak izi hassasiyeti de ihtiyaç duyulduğunda daha hassas hedefleme sağlamak için ayarlanabilir – bu, birinci şahıs nişancı oyunları için çok önemlidir.

RAZER JUNGLECAT

  • Bluetooth Düşük Enerji (BLE) bağlantısı (Android  7.0 Nuga veya üstü, Windows® 8.1 veya üstü)
  • 100+ saat pil ömrü
  • Çift taraflı oyun kumandası
  • USB-C şarjı
  • Razer Gamepad uygulaması (Android 8.0 Oreo veya daha üstü)

FİYAT & SATIŞA ÇIKIŞ

99.99 $ / 119.99 €

Razer.com –29 Ekim 2019

Razer Raiju TE – Quartz Edition İnceleme
İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

Warcraft(R) III: Reforged Multiplayer Betası Bu Hafta Başlıyor!

Previous article

Death Stranding İnceleme – Satın Almaya Değer Mi?

Next article

You may also like

More in Haberler