Haberler

Mortal Kombat 11 Çıkış Tarihi Belli Oldu

0

Warner Bros. Interactive Entertainment, NetherRealm Studios tarafından geliştirilen Mortal Kombat 11’in duyurusunu, müziği ünlü rap sanatçısı 21 Savage’e ait bir fragman ile yaptı. Oyun, Nisan 2019 sonunda PS4 ve XBox One platformları için Türkiye’de Bilkom tarafından satışa sunulacak.

Mortal Kombat 11, daha önce hiç olmadığı kadar oyun deneyimini derinleştiren ve oyunculara kontrolü daha fazla elde tutma imkanı veren “Custom Character Variation System” ile zenginleştirildi. 25 yıldan fazla bir süredir oynanan Mortal Kombat’ın hala güçlü olmasını ve oyunculara destansı deneyimler yaşatmasını sağlayan bu yenilikçi sistem, oyuncuların favori savaşçılarını kişiselleştirmeleri için sonsuz sayıda seçenek sunuyor.

Mortal Kombat 11 oyununda, hikayenin epik kahramanlarından Dark Raiden ve Scorpion arasında geçen destansı bir savaş sahnesinin yer aldığı ilk fragman ise geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Yeni bir kahramanın da gözüktüğü ve büyük beğeni toplayan fragmanın “Ölümsüz” adlı özgün şarkısı ise ünlü rap sanatçısı 21 Savage tarafından seslendirildi.

Ubisoft, Yeni Far Cry Oyunu New Dawn’ı Duyurdu
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Mario + Rabbids Kingdom Battle İnceleme

Previous article

Örümcek-Adam: Örümcek Evreninde Filmi İzlenmeye Değer

Next article

You may also like

More in Haberler