Haberler

Starcraft II: Legacy Of The Void 10 Kasım’da Geliyor

0

Protoss donanması savaşa hazırlanıyor ve Aiur’u geri almak için geri sayım başlıyor! Blizzard Entertainment bugün ikonik StarCraft II gerçek zamanlı strateji serisinin heyecanla beklenen üçüncü oyunuStarCraft® II: Legacy of the Void’in 10 Kasım’dan itibaren mağaza raflarındaki yerini alacağını duyurdu. Legacy of the Void’de oyuncular Protoss efsaneleri Artanis ve Zeratul ile Protoss ırkını biraraya getirmek, ana gezegenlerini geri almak ve evreni tehdit eden kadim kötülüğü yok etmek için savaşacaklar.

 

Legacy of the Void çıkış tarihi Polonya’nın Krakow şehrinden canlı yayınlanan StarCraft II World Championship Series Season 3 Finalleri sırasında açıklandı. Katılımcılar ve izleyiciler ayrıca Legacy of the Void’in aksiyon dolu açılış sinematiğini de izleme imkanı buldular – videoyu www.starcraft2.com adresinden seyredebilirsiniz.

StarCraft II: Legacy of the Void, 1998’te orijinal StarCraft ile başlayan ödüllü bilim kurgu destanının heyecan dolu sonuç bölümü. Protoss odaklı bu yeni hijayede oyuncular, savaşın gidişatını değiştirebilme yeteneğine sahip görkemli Protoss gemisi Spear of Adun’un kontrolüne sahip olacaklar. Protoss’un kaderini ellerinde tutacak olan oyuncular ayrıca Terran kahramanı, asilerin lideri olmuş Jim Raynor’un ve Zerg’lerin Kılıçlar Kraliçesi Kerrigan’ın kaderlerine de şahit olacaklar.

 

Legacy of the Void yapımı neredeyse 17 yıl süren bir hikayeyi müthiş biçimde sonlandırıyor,” diyor Blizzard Entertainment CEO’su ve kurucu ortağı Mike Morhaime. “Ayrıca StarCraft II’nin gerçek zamanlı strateji oynanışına yeni birimler, otomatikleştirilmiş turnuvalar, işbirlikli oyun modları ve daha fazlasını ekleyerek büyük yenilikler de getiriyor. Oyuncuların bu Kasım ayında bunları birinci elden tecrübe etmeleri için sabırsızlanıyoruz.”

 

Birden Çok Versiyon Geliyor

StarCraft II: Legacy of the Void  ön siparişe açıldı. http://www.aralgame.com/kampanya/pc-starcraft-2-legacy-of-the-void-eklenti-paketi Ayrıca Legacy of the Void’i satın alan veya ön sipariş veren herkes Blizzard’ın oynaması ücretsiz MOBA oyunu Heroes of the Storm’da yeni bir Kahramana da sahip olacak: Protoss’un soylu Baş Piskoposu (ve yüce Nexus Savaşçısı) Artanis

 

Oyuncular ayrıca satın aldıkları oyunu Digital Deluxe Edition’a yükseltebilecek ve Blizzard oyunları için çeşitli oyun içi bonuslar açabilecekler (Legacy of the Void çıktıktan sonra): World of Warcraft® için Archon evcil hayvanı, Heroes of the Storm için Void Speeder bineği ve Hearthstone®: Heroes of Warcraft için Protoss temalı kart arkası.

 

Legacy of the Void ayrıca mağazalara özel Collector’s Edition versiyonuna da sahip olacak ve bu versiyonda Digital Deluxe Edition’daki dijital bonus eşyalara ek olarak tamamen renkli, ciltli, özel basınStarCraft Field Manual; sinematikler ve özel görüntülerle dolu bir DVD ve CD soundtrack albümü de bulunacak. Collector’s Edition versiyonu seçili mağazalarda satışta olacak.

 

Öncekilerden Farklı Bir StarCraft Deneyimi

Legacy of the Void, StarCraft II’nin rakipsiz gerçek zamanlı strateji oynanışına yeni yollar ekliyor. Archon Modunda iki oyuncu tek bir üs ve birimlerin kontrolünü ele alıp, çokluoyuncu aksiyonunda düşman ikiliye karşı mücadele verecekler. Askerlere emir verme ve kaynak yönetme sorumluluğunu paylaşacak olan oyuncular savaşta kendi alanlarına odaklanabilecek, daha isabetli stratejiler geliştirebilecek ve birbirlerinin uzmanlıklarından faydalanabilecekler.

 

Legacy of the Void ayrıca oyuncuların oyunu bir arkadaşlarıyla birlikte oynamalarını sağlayacak İşbirliği Görevleri de ekliyor. Amaca-dayalı bu görevlerde oyuncular takım halinde StarCraft destanının güçlü müttefik komutanlarının rollerine bürünecekler. Her bir komutan özel geliştirmeler ve ordu bonusları da dahil olmak üzere masaya eşsiz yeteneklerini getirecekler. Oyuncular zorlu senaryolarda güçlerini birleştirecek ve ilerlerken komutanlarının yeteneklerini de geliştirecekler.

 

StarCraft II rekabetçi deneyiminin özünü temsil eden çevrimiçi çokluoyuncu savaşlarına da yeni birimler ekleniyor. Zerg sürüleri StarCraft: Brood War’daki klasik yaratıklardan, yerden çıkan ölümcül dikenleriyle piyadelere ölüm kusan Lurker’ın dönüşünün keyfini çıkaracaklar. Protoss’ların yeni silahı Disruptor kara kuvvetlerini yok etme gücüne sahip dev enerji dalgalarıyla saldırabilecek. Ve Terran’lar çok amaçlı, bol silahlı Liberator ile hava üstünlüğünü kuracaklar: ikiz füzeatara sahip bu uçan taşıt, karadaki benzeri Siege Tank gibi sabit hava platformuna dönüşme yeteneğine sahip olacak.  Her ırk için iki, toplam altı yeni birime ek olarak hazırdaki birimler üzerinde de yenilikler yapılmış olacak.

Legacy of the Void ayrıca çevrimiçi çokluoyuncu oyununa, rekabetçi StarCraft II camiasını destekleyen etkinlikler sunacak olan, otomatikleştirilmiş turnuvalar şeklinde geliştirme de ekleyecek.

 

Legacy of the Void oyuncuların, ayrı olarak satılan StarCraft II: Wings of Liberty® veya Heart of the Swarm®’a sahip olmalarını gerektiremeyen bağımsız bir deneyim olacak.

Legacy of the Void Windows® ve Mac® PC’ler için 10 Kasım’dan itibaren satışta olacak.

StarCraft II ve Legacy of the Void hakkında daha fazla bilgi almak için www.starcraft2.com adresindeki resmi web sayfasını ziyaret edin. StarCraft II’yi ücretsiz denemek için www.starcraft.com adresinden Başlangıç Versiyonunu indirebilirsiniz.

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

HTC & Spotify Ruh Halini Yansıtacak

Previous article

Yepyeni Karakter Rashid Street Fighter V’e Geliyor

Next article

You may also like

More in Haberler