Haberler

Yepyeni Karakter Rashid Street Fighter V’e Geliyor

0

Street Fighter V kadrosuna YENİ bir dövüşçü katıldı! Rashid Yoshinori Ono’nun sahneye çıkarak Street Fighter ailesinin en yeni üyesini izleyenlere tanıttığı Dubai’deki Games 15 etkinliğinde duyuruldu. Games 15 katılımcılarına önceden duyurulan dövüşçüler Ryu, Ken, Chun-Li, Cammy, Vega, M. Bison, Birdie, Charlie Nash, Necalli ve R. Mika’ya ek olarak Rashid’in de içinde buluınduğu oynanabilir demo da sunuldu.

 

Rashid Hakkında

Seriye Orta Doğu’dan katılan Rashid teknolojiye ve pazardaki en yeni ürünlere özel bir ilgisi olan, rahat bir karakter. Dövüş stili parkurdan esintiler taşıyor ve bunu rüzgarın gücünü kullanabilme yeteneğiyle birleştiriyor. Yeni teknolojik aletleri en önce satın alanlardan biri olan Rashid bu cihazları kullanarak hızlı akrobatik hareketler araştırıp geliştiriyor ve rakiplerini toz içinde bırakıyor.

 

Street Fighter tarihinde ilk defa Street Fighter V’teki tüm çıkış sonrası oynanış içeriği oyunu oynayarak ücretsiz olarak kazanılabilecek ve böylece oyuncular en güncel versiyona daima erişim sahibi olabilecekler. Sony Computer Entertainment Inc. ve Capcom arasındaki stratejik ortaklık sayesinde yeni nesil Street Fighter deneyimi ilk kez PlayStation 4 ve PC oyuncularına merkezi oyuncu tabanında birleştirecek, platformlar arası oyun sunacak. Mükemmelliğe giden yol burada başlıyor: HAZIR OLUN!

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

Starcraft II: Legacy Of The Void 10 Kasım’da Geliyor

Previous article

Oyunlarda Yüksek Performans İçin HyperX Savage DDR4

Next article

You may also like

More in Haberler