Haberler

The Outer Worlds Artık Nintendo Switch’te

0

RPG The Outer Worlds’ün Nintendo Switch için çıktığını duyurdu. The Outer Worlds, Fallout’un orijinal yaratıcıları olan oyun yönetmenleri Tim Cain ve Leonard Boyarsky ile Fallout: New Vegas, Star Wars: Knights of the Old Republic II, South Park: The Stick of Truth ve Pillars of Eternity oyunlarının geliştirici firması Obsidian Entertainment’ın ünlü ekibi tarafından geliştirildi.

Galaksinin ücra köşesinde, acımasız şirketler tarafından yönetilen bir kolonide çılgın bir bilim adamı tarafından uyandırıldığınızda, koloniyi kurtarabilecek ya da yok edebilecek tek kişi olabileceğinizi keşfediyorsunuz. Bir dizi unutulmaz karakterle karşılaştığınızda verdiğiniz kararlar Halcyon Kolonisi’nin kaderini belirleyecek. Yıldızlara arası bir kahraman olacak mısınız? Acımasız bir kötü adam mı? Ya da Moon Man miğferi takan bir yıldızlararası felaket mi? Seçim senin elinde.

The Outer Worlds, Nintendo Switch’te hem fiziksel hem de dijital olarak 59.99 dolara satılıyor. Outer Worlds, Epic Games Store ve Microsoft Store* aracılığıyla Xbox One X ve Windows PC de dahil olmak üzere Xbox One cihaz ailesinde ve PlayStation 4, PlayStation 4 Pro’da da mevcuttur.

RTX, DLSS 2.0, Minecraft RTX ve PALIT GeForce RTX 2060 SUPER DUAL!
Keeper of Time
“Lost time is never found again. Oh, never mind I found it.”

    Might & Magic Chess Royale “Heroes Reborn” Güncellemesi Yayınlandı

    Previous article

    Take-Two Oyunlarında İndirim Kampanyası Başladı

    Next article

    You may also like

    More in Haberler