Haberler

Ubisoft Club Unit’ler Hesaplardan Siliniyor

0

Ubisoft’un oyun içi çeşitli eylemler ve oyun içi başarımlarla ödüllendirdiği Ubisoft Club Unit sistemi, yakın zamanda değişikliğe uğradı.

Ubisoft Club birim puanları diğer Ubisoft oyunlarında da kullanılabiliyor. Mesela ne kadar çok club unit varsa, ona göre de diğer oyunlar içindeki çeşitli sürprizleri açabiliyor veya bilgisayarlarımızı süsleyen duvar kayıtlarına ulaşabiliyoruz. Bazı içerikler ücretsiz iken bazıları için puanlarımızı kullanmamız gerekiyor.

Çok uzun süredir bu puanları biriktirip Ubisoft’un yeni oyunlarında harcamayı düşünenlere kötü bir haberimiz var. Club Unit’ler 31 Mart 2019 tarihinden itibaren sona erecek.

1 Nisan 2019 tarihi itibariyle tüm puanlar Ubisoft hesabınızdan otomatik olarak yok olacaklar. Eski sistemde puanları süresiz olarak hesabımızda tutabiliyorduk. Şimdi ise kazandıklarımızın sadece iki yıllık ömürleri olacak.

Ubisoft’un yeni kural açıklamasında 2 yıldan daha eski puanların 31 Mart 2019’a kadar harcanmazsa otomatik olarak silineceği yazıyor. Ne kadarlık puanınızın verilen süreye kadar silineceği konusuna linkten bakabilirsiniz.

Bethesda’nın Çanta Krizinde Son Durum
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Valiant Hearts: The Great War (Nintendo Switch) İnceleme

Previous article

Epic Games Kendi Oyun Mağazasını Açıyor

Next article

You may also like

More in Haberler