E3 2019Haberler

Ubisoft’tan Üç Yeni Oyun Duyurusu Yolda

0

Ubisoft’un günümüze kadar oyun dünyasına kattığı birçok isim var. Gerek seri olarak, gerekse sadece eğlence amaçlı tek etiketle öne çıkan firma, E3 2019’da beklentileri bir hayli yükseltti.

The Division 2’nin yeni raid’ini beklerken diğer yandan Rainbow Six Siege için yeni sezon duyurusu yapıldı. Yeni operatörümüz Nokk, gizliliği ve hızıyla dikkat çekiyor. Hatta onu, doğru zamanda ortaya çıkmayı başaran bir hayalet gibi düşünebiliriz. 

 

Bütün bu sürprizlerin yanında firma, Ocak ve Mart 2020 yılında üç sürprizin geleceğini açıkladı. Yakın zamanda Splinter Cell’in yeni oyununun görülmeyeceği söyleniyordu. Yeni üç oyunun gelmesi konusunda yapılan duyurunun ardından eski dost Sam Fisher’a tekrar merhaba deme ihtimalimiz var. Ancak henüz üç oyunun ne olduğu veya türleri hakkında hiçbir detay bilinmiyor. Yakın zamanda E3 2019’un gerçekleşeceğini biliyoruz. Beklentimiz E3 2019’da sürprizlere az da olsa yer verilmesi.

Fallout 76’ya Battle Royale Modu Gelebilir
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Fallout 76’ya Battle Royale Modu Gelebilir

Previous article

Skull & Bones Yine Ertelendi

Next article

You may also like

More in E3 2019