Haberler

Yeni League Of Legends Oyun Modu: Taktik Savaşları

0

League of Legends’a yeni bir sıra tabanlı strateji modu geliyor. League of Legends geliştiricisi ve yayıncısı Riot Games, sıra tabanlı otomatik savaş oyun türünde olan “Taktik Savaşları” (TS) isimli yeni oyun modunu bugün hayata geçiriyor. Oyuncular 25 Haziran 2019 tarihinden itibaren TS’yi oynayabilecek.

Taktik Savaşları, sekiz oyuncunun, geriye sadece bir kişi kalana kadar birbiriyle 1’e 1 oyunlarda mücadele edeceği bir League of Legends oyun modu. Yeni modla birlikte oyuncuların, kazanmak için rastgele belirlenen bir şampiyon havuzundan en iyi kombinasyonları seçmeleri ve eşyalarla birimlerini güçlendirecek onları zafere götürecek savaş düzenini oluşturmaları gerekiyor. Riot Games, son günlerde giderek yükselen otomatik savaş türündeki moduyla rekabet sever oyunculardan eğlence arayan ve sosyal oyunculara kadar herkese eğlenceli ve derin bir oyun deneyimi sunmayı amaçlıyor.

TS, oyunun çeşitli oyun modlarından zevk alan tüm oyuncular için erişilebilir olacak. Hem yeni hem de usta oyuncular, oyun hesaplarını kullanarak TS’yi hemen oynamaya başlayabilecek. Oyuncular en sevdikleri LoL şampiyonlarını, eşyalarını ve yeteneklerini geleneksel çevrimiçi çok oyunculu savaş arenası formatının dışında da deneyimleyebilecek.

Oyun modunun alfası ilk olarak 25 Haziran 2019 tarihinde Okyanusya sunucusuna gelecek. Bu tarihin ardından kısa süre sonra diğer sunucularda da oynanabilir olacak.

Dying Light 2 Yeni Fragmanıyla E3 2019’u İstila Etti
Keeper of Time
“Lost time is never found again. Oh, never mind I found it.”

    The Outer Worlds 25 Ekim 2019’da Geliyor

    Previous article

    Sevilen Rol Yapma Serisi Tales of Arise ile Geri Dönüyor

    Next article

    You may also like

    More in Haberler