E3 2019Haberler

Keanu Reeves, Cyberpunk 2077 Kadrosunda

0

John Wick karakterine hayat veren Keanu Reeves, CD PROJEKT RED’in Cyberpunk 2077 kadrosuna katıldı. 

E3 2019 sürprizleri bitmek bilmiyor. Oyun dünyasının en çok merak edilen oyunlarından olan Cyberpunk 2077, bizi Night City’ye davet ediyor ve burada açık dünyanın nimetlerinden yararlanırken, oldukça karanlık bir hikayeye adım atıyoruz. 

Keanu Reeves’in hayat verdiği karakterin oyun içindeki önemi nedir bilinmez, ancak bu karakterin Johnny Silverhand olabileceği söyleniyor. Kendisi metalik koluyla oldukça popüler, ayrıca Cyberpunk 2020 masa üstü oyunlarında ortaya çıkan bir rock yıldızı.

Silverhand, geçtiğimiz yıl oyun demosu sırasında oyuna bir rock efsanesinin geleceğini belirtmişti. Son olarak oyun, Türkçe dil seçeneğiyle 16 Nisan 2020 yılında piyasaya çıkacak.

 

Cyberpunk 2077 İçin 48 Dakikalık Oynanış Videosu
 
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Journey PC İnceleme

Previous article

Cyberpunk 2077 Türkçe Dil Desteği Kesinleşti – Fiyat Belli Oldu

Next article

You may also like

More in E3 2019